Tokë në Arizona për Shitje

Ndërsa çmimet e tokës po rriten, njerëzit nga Amerika dhe anembanë globit po blejnë tokë të shitet toke e lire postimi falas Durres lirë ose tokë të pazhvilluar në Arizona për shitje. Për shkak të çmimeve të shtrenjta të tokës dhe tokës së kufizuar, njerëzit nga lindja, mesperëndimi dhe bregu perëndimor po e zhvendosin vëmendjen e tyre në malet perëndimore dhe jugperëndimore.

Zona e pazhvilluar është Arizona, Kolorado dhe New Mexico. Njerëzit janë të interesuar të blejnë tokë nga këto zona, sepse Las Vegas dhe vendi i Phoenix Pinal kanë çmime në rritje. Toka e Arizonës mund të përdoret si zonë banimi për pensionistët ose familjet më të reja. Ata mund të ndërtojnë një shtëpi e cila do të jetë pa ndotje dhe do të sigurojë një mjedis të pastër për fëmijët e tyre. Nëse toka do të blihej kur ishte e pazhvilluar, do të kishte përfituar ai person.

Ai mund të përfitojë nga përmirësimet që janë bërë në atë zonë duke e shitur atë dhe duke fituar fitim. Një nga përfitimet në blerjen e tokës në Arizona është se vlera e tokës do të rritet në pothuajse vende ndërsa po zhvillohet zhvillimi. Një përfitim tjetër i blerjes së një toke të lirë në këtë zonë të pazhvilluar është se mund të përdoret për qëllime komerciale, rezidenciale dhe për qëllime të tjera pasi do të ketë kufizim minimal në krahasim me bregdetin lindor, mesperëndimor dhe perëndimor. Një arsye tjetër për blerjen e tokës së lirë në Arizona është për shkak të vlerës së saj në rritje. Çmimi i tokës së lirë do të ishte rritur sepse zona po zhvillohet. Investimi në jugperëndim të Shteteve të Bashkuara është i vlefshëm në planin afatgjatë.

Arizona ka kushte të mira klimatike. Shteti ka diell për 300 ditë në vit. Toka mund të blihet në Arizonën veriore, në vendin Mogollan Rim dhe në Malet e Bardha të Arizonës, ku klima është e këndshme. Arizona ka mjedise të shkëlqyera. Në këtë zonë zhvillohen aktivitete të ndryshme si kalërimi, pista për ski, golf dhe sporte të tjera të ndryshme të cilat mund të shijohen si nga familja e rinj ashtu edhe nga pensionistët. Është një vend i mirë për fëmijët ku mund të luajnë dhe të studiojnë mirë. Ka muze të ndryshëm si Muzeu i Fëmijëve Tucson dhe Muzeu Jugperëndimor Mesa, të cilët mund të shijohen si nga fëmijët ashtu edhe nga turma më e re. Ka disa shkolla më të mira në këtë zonë. Në shtetin e vjetër Perëndimor, toka për shitje në Arizona është e përballueshme. Peizazhet e bukura, ajri i pastër, një jetë e mirë do të bëjnë një vend të përsosur për të jetuar të rinjtë dhe brezat e vjetër. Ky është një vend i përsosur pushimesh për të gjithë, pasi ka pak diçka për të gjithë.

Leave a comment

Your email address will not be published.